Followers

Friday, October 29, 2010

Assalamualaikum,...............

Cepat sungguh masa berlalu, dah nak masuk November. Bulan Nov ini saya akan sambut my anniversary, my birthday, my brother's birthday, dok fikir apa nak buat dan apa hadiah nak bagi,...poning!!! Bulan ni lak kita nak sambut hari raya Haji, saya tak balik kampong tapi nak juga buat apa yang patut utk pass kat kampong,...Banyak belanja bulan ni beb........
Hari ni saya siapkan tempahan dr kawan sekerja utk majlis perkahwinannya.



2 biji kek lapis asam manis.



Kek lapis cheese.

Tahniah kepada ERZA yg akan berkahwin pada 5 Nov ini. Maaf ya sebab tak dapat hadir.
"SELAMAT PENGANTIN BARU DAN SELAMAT MENGHARUNGI ALAM RUMAH TANGGA"

Friday, October 8, 2010

Alhamdulillah, minggu ini dapat lagi tempahan cupcakes. Tempahan ini dari REENA juga utk perkahwinan saudaranya. Tempahan yg dibuat pun last minute, saya pulak busy ckit minggu ni, so saya siapkan dulu bunga fondant dan sampai hari nya cuma buat cupcakes dan hiaskan.



Tema hitam putih, hiasan kotaknya, saya hiaskan dengan bunga dip hitam putih.

Saturday, October 2, 2010

BLUEBERRY CHEESE CAKE

ASSALAMUALAIKUM,..

Dah lama tak masuk entri,... lepas raya ni banyak sangat masalah2 yg datang. Berkat doa dan sabar, alhamdulillah semua dapat diatasi. Alhamdulillah, syukur.



Blueberry cheese cake ini ditempah oleh kawan sekerja. Saya buat light cheese cake bhgn tengah dan atasnya diletakkan dengan blueberry.
~Thanks REENA~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails