Followers

Tuesday, February 28, 2012

RED VELVET CUPCAKES


RED VELVET cupcakes dgn toping cheese yg memang sedap.......
Utk tempahan boleh hubungi Haniyz Bakery di 016-2364757 atau email: hani_zam23@yahoo.com
Minimum order 20 pcs.

Thursday, February 23, 2012

FANCY COOKIES ANGRY BIRD

Assalamualaikum,,,

Sebelum p kerja semalam sempat juga siapkan fancy cookies ini utk AZRA. Dia order fancy cookies angry bird dan lollichoc utk dihadiahkan kepada anak cousin (klu tak silap) yg akan sambut harijadi hujung minggu ini.

 

Hiasan menggunakan royal aising and fondant

 
 

Cookies dan lollichoc yg telah siap dibungkus dan dihiasi reben.

Sunday, February 19, 2012

KEK LAPIS HORLICKS

Assalamualaikum.

Dah lama juga tak buat kerja melapis ni....seronok dpt buat kek lapis. Sebenarnya minat lebih mengarah ke kek lapis....nak kena tambah ilmu lagi ni spy dpt kembangkan bussiness kek lapis ni.
Di sini saya nak kongsi gambar kek lapis yg ditempah oleh kawan sekerja, ANITA. Lapisannya tak berapa cantik sbb nak cepat melapis, tempahan pun last minit. Nasib baik beliau nak makan2 je, disebabkan lapisan tak cantik, saya bagi diskaun kat Anita. I hope Anita puas hati!!!!
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails