Followers

Monday, October 31, 2011

MY ANNIVERSARY

Assalamualaikum,,,..

Hr ni my anniversary yg ke.... Semlm sempat siapkan cheese brownies, resepinya saya ambil dr blog dari dapur Madiha. Brownies ni hitam ckit sbb dah terlebih masak. Nak buat itu ini dah lupa kat brownies dlm oven,..... ini le jadinya. Rasanya masih sedap, tambah pulak saya letak lebih walnut, my hubby suke.....


Friday, October 28, 2011

LOLICHOC


Hari ni dpt siapkan lolichoc edible image 30 pieces. Gambar spongebob dan BEN10 jd pilihan.
Sesiapa berminat utk order coklat utk birthday party, gifts boleh contact 016-2364757 atau email d hani_zam23@yahoo.com.

Tuesday, October 18, 2011


Cupcake yang ditempah oleh rakan sekerja Aliza utk majlis pertunangan adiknya. Nasib baik pondant dah ada yg telah siap, adunan utk bunga gum paste pun dibeli je,,,, tak byk masa sebab tak de cuti. Alhamdulillah sebab dpt respon baik, TQ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails