Followers

Friday, March 2, 2012

KEK HARIJADI 3 SAHABAT

Assalamualaikum,

Adik2 junior kat tmpt kerja saya ni suruh saya buat kek coklat moist, dia org kata kek yg akak buat sedap... (puji ckit, heheee..). Dia org ni nak celebrate kat PD + cuti2 malaysia. Harijadi 3 org ni jatuh pd tarikh dekat2, so senang join sekali. Mula2 tu suruh buat kecik je, tp takut tak puas makan so nak yg besar ckit.




Kek: Coklat Moist
Saiz: 10" x 10"
Hiasan: Fondant + Buttercream

Saya harap geng2 adik junior ni happy and enjoy kat PD and enjoy makan kek coklat moist akak ini....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails